2 вересня 2024 23:45

Роналду про критику: "Без неї немає і прогресу. Але люди, які висловлюють думку, ніколи не були в роздягальні. Як я можу говорити про Формулу-1, якщо нічого не знаю про шини та диски?"

Кріштіану Роналду розповів про своє ставлення до критики.


– Вам боляче чути критику? Чи відчуваєте ви, що на вашу спадщину систематично відбуваються нападки?


– Це чудово. Критика – це чудово, тому що якщо її немає, то немає і прогресу, і це нормально. Так було завжди, чи це зараз зміниться? Цього не станеться, тому я намагаюся слідувати своєму шляху, бути настільки професійним, наскільки це можливо, допомагати клубу найкращим чином своїм професіоналізмом, а не лише голами, передачами, дисципліною та прикладом, тому що футбол – це набагато більше, ніж просто гарна гра. забитий гол.


Люди, які висловлюють свою думку, ніколи не були в роздягальні. Я думаю, це нормально, і я часто сміюся, тому що це ніби я говорив про Формулу-1. Як я можу висловлювати свою думку про Формулу-1, якщо я нічого не знаю про шини, колісні диски чи вагу машини?


Це нормально, і саме тому для мене критика – це добре, це частина нашої справи і це взагалі не проблема, – сказав нападник «Аль-Насра» та збірної Португалії.