2 вересня 2024 22:00

"Кривбас" вимагає дограти матч із "Шахтарем" ще у вересні – труднощі з логістикою не аргумент

Віце-президент криворіжців Артем Гагарін висловився щодо перенесення матчу 5-го туру УПЛ з Шахтарем через повітряну тривогу.


"Поки немає офіційної інформації про дату, коли ми з Шахтарем можемо дограти матч, який було перервано неадекватним сусідом. Але, ми впевнені, що це можна зробити цього року в одну з резервних дат. Найближчі з них – 18 або 25 вересня.


В першу дату Шахтар грає з Болоньєю стартовий матч Ліги чемпіонів, 21-го – базова дата УПЛ і "гірники" приймають «Оболонь», а 25-го ми спокійно можемо дограти наш матч в Кривому Розі.


Ми розуміємо, що у Шахтаря в той період в середньому буде 1 матч на 4 дні, але ми весь серпень грали в такому темпі. На ту ж гру з "помаранчево-чорними" ми приїхали до Кривого Рогу з Севільї за день до матчу. І нічого – грали. Тим паче і до 25-го і після (28 вересня Шахтар грає з Вересом, – прим.) у донеччан матчі в Україні, а не за кордоном і це спрощує логістику.


Я впевнений, що Шахтар теж влаштує ця дата, адже ми зіграємо максимально тими ж складами і це буде справедливо. Та й взагалі вони потужна команда з "довгою лавкою" і їм не звикати до такого темпу", – цитує Гагаріна офіційний сайт Кривбаса.


Нагадаємо, зустріч була призупинена на 50-й хвилині через повітряну тривогу. На момент зупинки Шахтар вів у рахунку 1:0 завдяки голу Степаненка. Раніше ЗМІ повідомляли, що матч дограватимуть вже у 2025-му році.