2 вересня 2024 20:06

Не Ярославський: Джерело назвало людину, що фінансує "Металіст" – у клуба велика проблема, яку залишив ексспонсор

Відомий ведучий Ігор Циганик поділився інформацією стосовно фінансування Металіста. Відомо, хто є спонсором харківського клубу після відходу від справ Олександра Ярославського.

Металіст не дуже успішно розпочав цей сезон у Першій лізі, набравши всього три бали за чотири тури.

А тепер стало відомо, що у клубу є великі проблеми з інвестором і трансферними можливостями, про що розповів Ігор Циганик.


«Металіст фінансує зараз [Євген] Красніков з тих трансферів, які вдалося і вдається зробити. У клубу зараз трансферний бан, тому що є певні зобов'язання перед бразильцями, яких свого часу понабирав Металіст, коли планував виходив у Прем'єр-лігу».


Журналіст відзначив, що Олександр Ярославський наразі не виділяє грошей на Металіст.


«Немає фінансування від Ярославського, намагаються закривати борги. Є дуже перспективні футболісти та інвестиційне майбутнє у клубу, є куди вкладати.

Якщо ці футболісти виростуть, то цілком можливо, що вдастся навіть закрити борги і спробувати вийти в 0, для того щоб далі існувала ця команда».


Окрім цього, ведучий підкреслив важливість цієї мети для клубу.


«На сьогоднішній день це головне завдання Металіста, яке перед собою ставить Красніков. Я думаю, що в принципі він докладе максимум зусиль, щоб це зробити», – сказав Циганик в ефірі свого однойменного YouTube-каналу.


Фото - Liga.net