2 вересня 2024 18:15
2

Андрій Сеньків - про відео "Втікачі за кордон": "Тут мають бути Довбик, Мудрик, Ярмолюк та інші"

Ведучий KDK та ютуб-проєкту «Гуд Ібенінг» Андрій Сеньків у твіттері прокоментував відео «Втікачі за кордон» проєкту «Телебачення Торонто».


1 вересня на ютуб-каналі «Телебачення Торонто» вийшов 29-хвилинний відеоролик, у якому згадуються імена відомих українських чоловіків призовного віку, які покинули Україну після початку повномасштабної війни.

Андрій Сеньків, якого нещодавно було мобілізовано до ЗСУ, прокоментував вихід цього відео.

«Б###ь, а тут мали б бути українські футболісти - Довбик, Мудрик, Ярмолюк та інші.

Наприклад, Довбик поїхав з «Дніпром-1» на матч єврокубку, мав повернутися, але перейшов в «Жирону». Схожі історії в Циганкова, Трубіна, Забарного. Усі вони, звісно, не повернулися тоді, коли мали б.

Ок - гравці збірної, амбасадори чогось там. Немає ніякої законодавчої бази - добре. Але вкурвлює, що гравці спокійно про це говорять публічно. Той же Судаков мріє поїхати в топовий чемпіонат. Інші менш талановиті - теж за закордон кажуть. А як ви це плануєте зробити? Ну як б###ь?

Купа рядових гравців УПЛ їде в другорядні чемпіонати та дає інтерв‘ю про адаптацію там. Якщо це питання в інших сферах підіймається якось, то тут - абсолютно п###й. Інший світ якийсь.

Що дивує. Є гравці чи тренери, які стали на захист держави в перші місяці війни. Трохи послужили та все - далі собі працюють. Але як вони звільнилися з ЗСУ? Чи не звільнилися?

Але є купа людей, котра зробила, як вони, але не могла собі сказати - ну я повоював, з######я, травмувався, вернусь на роботу. Не працює воно так. Ще раз - респект Вернидубу, Богданову та іншим, але трясця. Як вам це вдалося? Який алгоритм?

Цей тред про те, що публічні люди мають публічно говорити про незручні речі. А не лише отримувати лаври», - написав Сеньків.

Нагадаємо, що перелічені Андрієм гравці перейшли з клубів УПЛ у закордонні команди після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

У вересні 2023 року Міністерство молоді та спорту України оприлюднила список осіб, які порушили взяті зобов'язання щодо термінів повернення на територію України після закінчення спортивного заходу.

У нього потрапили Артем Довбик, Анатолій Трубін, Михайло Мудрик та Ілля Забарний, Артем Громов та Владислав Кулач.
Кому що, а курці - просо!
Ну, давайте покладемо цих два десятки хлопців. Це якось вплине на хід війни?!
Запретить футбол в Украине! Всех на фронт!

Дурень