2 вересня 2024 17:17

"Реал Сосьєдад" та "Галатасарай" виглядають цікавішими за "Динамо". Вацко розібрав суперників киян у Лізі Європи

Блогер і коментатор Віктор Вацко поділився своїми очікуваннями від виступу "Динамо" у Лізі Європи.


- У Лізі Європи формат такий самий, як і у Лізі чемпіонів. У плей-офф виходять 24 команди з 36-ти. Потрібно набирати 8 балів. Для киян теоретично це виглядає трохи легше, ніж для "Шахтаря". Серед суперників "Динамо" логічно виділити "Рому" та "Лаціо". А також "Реал Сосьєдад". Я високо котирую цю команду, незважаючи на втрату Меріно та Ле Нормана. За рівнем вона сильніша за "Динамо". Далі лишається ще п'ять команд.

Дуже погано, що гра з "Галатасараєм" на виїзді. Усі знають, які там уболівальники. Ще гірше, що гра у січні. У Туреччині в цей час триватиме чемпіонат. "Галатасарай" теж виглядає цікавішим за "Динамо". Там є Ікарді, Зієш, Мертенс, Батшуайї, Торрейра, Санчес та три турецькі збірки. За іменами все дуже пристойно. Там кожен футболіст із групи атаки може створити різницю на полі, а рахунок індивідуальних якостей. Тож "Динамо" не буде безумовним фаворитом.

РФШ треба обігравати. Чемпіонат Латвії взимку також на паузі. Перемога над латвійцями буде дуже важливою для загального успіху у групі. Це відомо всім. Залишаються "Хоффенхайм", "Ференцварош" та "Вікторія", яку ми бачили у матчах із "Кривбасом". Це посередні команди за європейськими мірками. Це приблизно один рівень із "Динамо". Кияни можуть обігравати "Ференцварош" та "Вікторію". Я охороняю стриманий оптимізм із приводу шансів "Динамо" на вихід у плей-офф.