2 вересня 2024 16:52
1

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Динамівців чекає за два з половиною місяці вісім виїздів автобусом до Європи та назад до Києва. Втрати турнірних очок майже неминучі"

Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло у своєму Facebook прокоментував перемогу "Динамо" над ЛНЗ.


"Тяжко сьогодні. ЛНЗ прикрив зони, вісім гравців за лінією м'яча. Інтенсивної, швидкої гри на м'ячі у киян не вийшло. На мій погляд, це пов'язано з ндовiдновленням гравців. Втомлива логістика починає потихеньку позначатися.


Та й перескакування з ЛЧ у реалі УПЛ завжди проблемне щодо недооцінки суперника. Ротація необхідна лише де взяти рівноцінних гравців! Динамівців чекає за два з половиною місяці вісім виїздів автобусом до Європи та назад до Києва. Втрати турнірних очок майже неминучі”.
В цій ситуації рецепт тільки один: глибина складу і його постійна ротація: у ЛЄ основа, в УПЛ умовні резервісти + використання 5 замін. У зеніті своєї слави Динамо часів ВВЛ взагалі грало фактично з 13-14 гравцями і витягувало сезони. Зараз в Динамо більш-менш рівноцінних гравців понад 20 і тільки важка логістика заважає. Вчора зіграли 16 гравців і приплюсуємо ще Шапаренка, Попова, Нещерета, Караваєва, Вівчаренка, Андрієвського, Діалло, Пономаренка, Малиша, чекаємо на повернення Шепелєва і Дячука, сподіваємося на Себальоса. Інакше матимемо замордовану основу, яка вчора сама не своя була.