2 вересня 2024 13:07

Де Брюйне про чутки щодо трансферу протягом останнього міжсезоння: "Мене ніхто не запрошував, я ні з ким не розмовляв"

Після минулого сезону з'являлось чимало інформацій щодо можливого відходу Кевіна Де Брюйне з "Манчестер Сіті". У 33-річного півзахисника завершується контракт наприкінці червня наступного року і гравця пов'язували з переїздом до Саудівської Аравії. В останній місяць трансферного вікна Гвардіола наполягав на тому, що Де Брюйне не буде проданий, а сам бельгійський плеймейкер стверджує, що ніколи не обговорював трансфер з потенційними покупцями.


"Я ні з ким не розмовляв, якщо чесно. Було багато шуму і новин. Влітку я сказав, що очікую спокійного літа, і так воно сталося. Я був у відпустці чотири тижні, повернувся і почав тренуватися. Ось і все. Нема про що розповідати. Мене ніхто не запрошував, я ні з ким не розмовляв", - заявив бельгієць в інтерв'ю ВВС. Крім того, футболіст очікує на переговори зі своїм клубом щодо подальшої співпраці.

"Як тільки сезон продовжиться, я впевнений, що будуть переговори з "Сіті". Я просто хочу добре себе почувати, грати в хороший футбол, і це прийде в найближчі місяці. Наразі я не відчуваю поспіху", - сказав півзахисник.

Додамо, що у новому сезоні Кевін Де Брюйне встиг відзначитись голом та асистом у 3 матчах чемпіонату.