2 вересня 2024 11:23

Тренер "Севільї" про 0:2 від "Жирони": "Помилки в обороні прирікають нас на невдачу, бо нам дуже важко забивати голи"

Вчора "Севілья" у домашньому поєдинку проти "Жирони" зазнала другої поразки у цьому сезоні, поступившись підопічним Мічела з рахунком 0:2. Після поєдинку головний тренер андалусійців Гарсія Пім'єнта зазначив, що його команда провалила старт чемпіонату, а також відзначив проблему з реалізацією під час програного матчу з "Жироною".


"Це ганьба, тому що я вважаю, що перший тайм був повністю нашим з точки зору гри та моментів. Ми були покарані через нашу недостатню точність перед воротами. В одному з епізодів, через наші помилки, вони вийшли вперед. У другому таймі у нас був дуже чіткий рух Лукебакіо, щоб зрівняти рахунок. Після пенальті, який був, м'яко кажучи, сумнівним, гра зламалася, і це нам дорого коштувало. Цей брак ефективності перед воротами - це те, що нас карає. Ми повинні посилити те, що ми робимо добре, і покращити те, що ми не робимо. У нас є проблема з просуванням "Жирони" по флангу. Ми загубилися на задній стійці, і вони забили самі. Помилки в обороні прирікають нас на невдачу, бо нам дуже важко забивати голи. Матчі виграються у штрафних майданчиках. Я з нетерпінням чекаю повтору. У першому таймі ми були кращими з точки зору гри та моментів. Ми створили багато моментів. Нам потрібно бути більш переконливими, в тому числі і на своїй половині поля. Взяти лише два очки - це складно", - цитує Гарсію Пім'єнту Marca.

Додамо, що з двома очками "Севілья" йде передостанньою у турнірній таблиці чемпіонату. Наступний свій матч "нервіонці" зіграють 14 вересня проти "Хетафе".