2 вересня 2024 10:44

Журналіст: "Зробив такий прогноз у своїй голові, що Динамо" може здобувати 12 очок в Лізі Європи"

Журналіст Володимир Звєров оцінив перспективи «Динамо» у Лізі Європи.


«Пройшло жеребкування Ліги Європи. Давайте з вами проаналізуємо, скільки очок «Динамо» може набрати в цій групі, враховуючи рівень суперників, враховуючи «Лаціо» та «Рому», враховуючи «Реал Сосьєдад».


Іспанці хоч і втрачають лідерів, але… Ми побачили «Бетіс» із «Кривбасом» – це команда, співставна до «Реал Сосьєдада». Плюс-мінус одного рівня ці команди, вони в чемпіонаті Іспанії стабільно посідають плюс-мінус однакові позиції, не провалюються. Тому «Реал Сосьєдад» – це одразу проекція на «Бетіс».


«Вікторія» Пльзень – ми також побачили з «Кривбасом». Для «Динамо» це команда, яку можна з’їдати. «Ференцварош» – можна працювати. РФШ латвійський – треба працювати. «Галатасарай» – можна працювати.


«Хоффенхайм»? У залежності від форми «Динамо». Це команда, яка не просідає в чемпіонаті Німеччини. З року в рік вона у середняках, має стабільний склад, має гарних нападників. Я не вважаю «Динамо» фаворитом протистояння з «Хоффенхаймом», але вважаю, що за рахунок гарної форми «Динамо» може перемагати цю команду. Я собі зробив такий прогноз у своїй голові, що 12 очок київське «Динамо» може здобувати», – сказав Звєров.