2 вересня 2024 09:54

Каррагер про МЮ: "Я не думаю, що щось зміниться. На третій рік Клоппа в "Ліверпулі" вони були у фіналі ЛЧ. Здивуюся, якщо тен Хага не звільнять до кінця сезону"

Джеймі Каррагер порівняв ситуацію в "МЮ" з періодом "Ліверпуля" до Юргена Клоппа.


"МЮ" розгромно поступився "Ліверпулю" (0:3) у 3-му турі АПЛ.

"Я не думаю, що щось зміниться у плані футболу [у «Манчестер Юнайтед»]. Я вже бачив таке раніше у «Ліверпулі». Згадайте період до приходу Клоппа, коли чули, що Брендан Роджерс може втратити свою роботу після першого сезону.

FSG [власники Ліверпуля] не були впевнені, що робити, і залишили його, Роджерс змінив свій тренерський штаб, але головна людина - це тренер. Роджерса було звільнено у жовтні. Тен Хаг сказав у своєму інтерв'ю: "Подивимося, де ми будемо наприкінці сезону".

На третій сезон Юргена Клоппа [в Ліверпулі] вони були у фіналі Ліги чемпіонів, і було видно, що команда починає прогресувати. Я здивуюсь, якщо [тен Хага] не звільнять до кінця сезону.

«Манчестер Юнайтед» – один із найбільших клубів світу. Чи прийняли б «Реал Мадрид» чи «Баварія» шосте місце у своїй лізі? Ми говоримо про восьме – це те місце, де зараз знаходиться «Манчестер Юнайтед», – сказав колишній захисник «Ліверпуля».