2 вересня 2024 09:09

Мотта про 0:0 з "Ромою": "Справедливий результат, "Ювентус" грав лише відрізками. Подивимося, що буде в ключовий період сезону, але поки що рано говорити про щось більше"

Тіаго Мотта прокоментував нічию «Ювентуса» із «Ромою».


Матч 4-го туру Серії А завершився з рахунком 0:0.

«Це була збалансована гра. "Рома" відтіснила нас до правого флангу, але в другому таймі ми діяли краще, більше володіли м'ячем і намагалися притиснути суперника на половині поля. Думаю, результат є справедливим.

«Рома» заслуговує на похвалу за те, як вони сповільнювали темп гри – нам було важко вирватися вперед і відтіснити їх. Ми багато можемо покращити, щоб підвищити рівень гри проти добрих суперників. Гра була дуже збалансованою.

У нас багато якісних гравців, у тому числі й ті, хто розпочинав гру [у стартовому складі], але сьогодні ми грали лише відрізками. У цей період сезону нормально, що інтенсивність дещо знижується, кожен готовий зробити свій внесок.

Команда може додати у реалізації, ми маємо для цього все необхідне. Нам протистояла сильна "Рома", і в результаті нічия була справедлива.

Головне – зіграти на максимумі проти «Емполі», потім у наступному матчі тощо. Подивимося, на якому етапі ми опинимося в ключові місяці сезону, але поки що зарано говорити про щось більше. У нас конкурентоспроможна, згуртована команда, яка боротиметься у кожному матчі», – сказав головний тренер «Ювентуса» в інтерв'ю Sky Sport Italia.