2 вересня 2024 10:30

Ван Дейк про 3:0 з МЮ: "Ліверпуль" домінував і мав забити більше. Ми хочемо досягти величі цього сезону, я не граю просто заради участі – хочу перемагати"

Вірджіл ван Дейк висловився про цілі «Ліверпуля» цього сезону.


Мерсісайди обіграли «МЮ» у гостях (3:0) у 3-му турі АПЛ.

«Це момент гордості. Що мене порадувало найбільше, то це наша гра від початку до кінця. Ми хочемо насолоджуватися грою, і єдиний спосіб досягти цього – це старанна робота. Ми домінували і мали забити більше. Перемога 3:0 – це значне покращення порівняно з минулим сезоном.

Не можна було втрачати концентрацію, і ми впоралися. Я дуже пишаюся хлопцями. Джошуа Зіркзе тепер грає у них у нападі, він любить опускатися та приймати м'яч у ноги. Ми знали, що вони люблять робити передачі за спину захисників, але ми швидко це нейтралізували. Наш план гри спрацював. Ми зберігали терпіння.

Юрген Клопп сказав в одному зі своїх останніх інтерв'ю, що новий тренер успадкував дуже добру команду. Тренер пішов, але гравці залишились. Ми хочемо досягти величі цього сезону. Я не беру участі у змаганнях просто заради участі, хочу перемагати. Ми зустрічаємося з дуже добрими командами, такими як «Манчестер Сіті» та «Арсенал». Ми демонструємо стабільність, після міжнародної перерви буде цікаво, коли ігри будуть кожні три дні. Я, безумовно, насолоджуюся цим процесом», – сказав захисник «Ліверпуля» в інтерв'ю Sky Sports.