2 вересня 2024 08:49

Мбаппе про дубль "Бетісу": "Сподівався забити на легендарному "Бернабеу", найкращому стадіоні у світі. Для когось три гри без голів – це мало, але не для мене"

Кіліан Мбаппе радий, що перервав триматчеву серію без голів, забивши «Бетісу».


«Чудовий момент. Я сподівався забити на цьому легендарному стадіоні, найкращому у світі, але найважливіша перемога. Після гри з "Лас-Пальмасом" було важливо виграти. Було тяжко, але ми – «Реал Мадрид».

Вальверде зробив мені таку передачу, що я навіть не можу описати те, що сталося. Я відгукнувся, я відчув, що м'яч прийде до мене і забив.

Нам треба перемагати сильні команди заради впевненості у собі. Однак ми не забували, що йшов лише серпень. Нам потрібно ставати впевненішими, ставати більш цільною командою і перемагати, бо суперники перемагають.

Я почуваюся чудово, говорю про це весь час після переходу. Я щасливий, люди оточили мене турботою, я це відчував і тоді, коли не забивав. Для когось три гри – це замало, але не для мене. Але люди в клубі та фанати були поруч, вони вселили в мене впевненість, щоб я віддавав усі сили заради цього клубу та цієї емблеми.

Бути тут – мрія. Сподіваюся, що забиватиму більше і знову отримуватиму овації», – зазначив форвард «Реала».