2 вересня 2024 10:40

Невілл про МЮ: "Найбільша проблема – у топ-гравців немає мотивації йти в клуб. Він став цвинтарем для футболістів за останні 10 років"

Гарі Невілл сказав, що «МЮ» перетворився на цвинтар для гравців.


"Манчестер Юнайтед" програв "Ліверпулю" (0:3) у 3-му турі АПЛ на домашньому стадіоні.

«Найбільша проблема «МЮ» в тому, що зараз топ-гравці не мають мотивації туди йти. За останні 10 років клуб став цвинтарем для футболістів. В основному тих, хто приходив з гарною репутацією, але не досяг успіхів. Це стосується як місцевих гравців, так і іноземців.

Коли я повернувся з Валенсії, здається, у квітні 2016 року, то прийшов на гру. Це був один із останніх матчів Луї ван Гала. Вони грали з «Крістал Пелас» у вівторок увечері, і стадіон був напівпорожнім. Я подумав: "Це сигнал".

Сьогодні, коли за 5 хвилин до кінця матчу на стадіоні місткістю 74 тисячі глядачів лишається 25 тисяч осіб, це проблема для тен Хага. Так не може тривати. Думаю, він матиме кілька місяців на адаптацію новачків і так далі.

Але наприкінці листопада «МЮ» бути вище восьмого місця, а в грудні має бути у першій четвірці чи п'ятірці. Якщо до Різдва тен Хаг не виведе команду на ці позиції, у нього будуть проблеми», – вважає колишній гравець «Манчестера».