1 вересня 2024 22:25

Деку хоче піти із "Барселони". Спортдиректор розчарований фінансовими обмеженнями та невиконаними обіцянками Лапорти

Майбутнє Деку в Барселоні під питанням.


Diario Sport стверджує, що спортивний директор задумався про те, що робити далі, і вже повідомив друзів про бажання залишити свою нинішню посаду.

Колишній футболіст збірної Португалії втомився від роботи в умовах фінансових обмежень, він незадоволений тим, що президент Жоан Лапорт не виконав того, що обіцяв.

Зазначається, що глава клубу переконував Деку в тому, що найближчим часом «блауграна» зможе витрачати суттєві суми, що команда зможе оформити партнерські угоди з Nike, саудівським фондом, продати певні активи, проте зрештою руки менеджера так і залишилися пов'язані, а невдалі спроби поборотися за цілу низку гравців у стиснених умовах призвели до погіршення його репутації.

Також спортивний директор зіткнувся з просуванням інтересів певних людей усередині клубу: в одному випадку не можна було підписувати футболіста тому, що у нього «недружній» агент, в іншому – треба було переводити гравця з резервної до основної команди тому, що його батько товаришує з Лапортою.

Стверджується, що Деку вважає за краще діяти і спілкуватися прямолінійно, а тому у нього виникли проблеми в таких умовах, які потребують певних дипломатичних навичок.

Тепер він збирається піти з клубу через те, що йому не дають працювати вільно і з такими можливостями, які мають бути у спортивного директора «Барселони». Зараз Деку збирається у відпустку і потім вирішуватиме, піти чи все ж таки залишитися в «блауграні».