1 вересня 2024 20:17

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: "У Шапаренка питання з литковим м'язом"

Головний тренер «Динамо» Олександр Шовковський після перемоги над ЛНЗ (1:0) у 5-му турі УПЛ розповів про кадрову ситуацію в команді.


– Сьогодні вітаю Валентина з дебютом в цьому матчі, він досить непогано себе проявив. Дочекається свого часу і Браян Себальос. На жаль, сьогодні і Попов не міг нам допомогти, і Шапаренко через деякі питання, і у Тараса Михавка так само – він грав сьогодні під великим тиском і навантаженням, в будь-який момент він міг зійти.

Тому в нас є певні проблеми, але що подіяти? На жаль, якщо Попова ми могли замінити, то Тарас був вимушений виходити грати. І йому треба відновлюватися і не їхати до лав збірної. Будемо дивитися.

– Ви згадали про те, що є деякі питання, пов’язані з Миколою Шапаренком. Йдеться про травму?

– Ні, у нього питання стосовно литкового м'язу, і для того, щоб поберегти його, щоб він не ускладнив те, що в нього є. Тому що це така дуже тонка матерія. Якщо він отримає травму, то може вилетіти на місяці. Тому ми перестрахувалися.

– Щодо Попова. Це теж травма чи просто дали відпочити? Ми пам'ятаємо його проблему з плечем.

– Ні, з плечем у нього, слава Богу, все добре, але він пропустив матч з «Карпатами» через проблему зі спиною. Він грав останні 2 матчі так само під тиском і навантаженням і готувався за індивідуальною програмою, тому що пропускав тренування. В цій грі ми вимушені були дати йому відпочинок, тому що ми так само не можемо ризикувати гравцями.

Це не фінальна гра, після якої в нас буде відпустка. В нас ще дуже великий турнірний шлях в цьому сезоні, – сказав Шовковський.