1 вересня 2024 19:17

Олександр ПІХАЛЬОНОК: "Якщо тренер казав: "Швидше!" – то так, темпу десь не вистачило"

Півзахисник «Динамо» Олександр Піхальонок прокоментував перемогу над ЛНЗ (1:0) у 5-му турі УПЛ.


– Ми володіли ініціативою, могли забивати більше, але, на жаль, тільки 1:0, і така слизька гра, можна сказати, бо у ЛНЗ були простріли, стандарти – могло десь залетіти. Тому треба було забивати 2-й, 3-й і закривати матч.

– Чого не вистачило, щоб забити більше? Головний тренер під час поєдинку, в 2-му таймі особливо, кричав дуже багато: «Швидше! Швидше!» Можливо, не вистачило цього темпу? Чи навпаки – спокою?

– Ну, якщо тренер казав: «Швидше!» – то так, темпу десь не вистачило. Хоча й були моменти, я міг забивати в 1-му таймі і 2-му, на жаль, не забив. Це футбол, добре, що ми здобули 3 очки.

– Як сьогодні повпливали на вас уболівальники? Перший поєдинок у сезоні при фанатах.

– Це кайф – грати при навіть – скільки, десь 1800-2000? – це кайф грати. А коли порожній стадіон – ніякої взагалі атмосфери. Дуже їм дякую за підтримку. Ця перемога – звісно, для фанатів.

– Про наступні матчі. Дуже важкий календар намічається. Спілкувалися, можливо, з командою, з хлопцями, з тренерським штабом з приводу ротації?

– Звісно, у нас в команді зараз дуже багато кваліфікованих гравців, на кожну позицію по 2-3 гравці, всі високого рівня. Тому, звісно, буде ротація, бо у нас єврокубки і чемпіонат, є збірники. Тому ротація буде, – сказав Піхальонок.