1 вересня 2024 18:47
1

Андрес КАРРАСКО: "Ми розуміли, що граємо проти "Динамо". Вони вдома, вони дуже гарна команда, в них є якість"

Головний тренер ЛНЗ Андрес Карраско прокоментував поразку від «Динамо».


– Це була наша перша гра на виїзді. Я очікував, що в нас буде кращий перший тайм. Я думаю, що нам не вистачало, можливо, впевненості. Ми дозволяли «Динамо» грати в футбол. Ми всі знали, що якщо це буде траплятися, то вони будуть виходити на небезпечні позиції.


У другому таймі ми були кращими. Я думаю, що ми були кращими за суперниками більшу частину часу. Ми їх обмежували до того, що в них були тільки контратаки. Ми мали їх контролювати краще навіть в цьому. У другому таймі ми почали показувати той рівень амбіції, який ми зазвичай і показуємо в другому таймі.


– Чому Тілля замінили у перерві? В нього була травми чи це ваше рішення?


– Я думаю, що це була явна травма. Ми тримали заміну до другого тайму, тому що не хотіли втрачати слот для заміни в першому таймі. Тепер ми бачимо, що він буде поза грою, скоріш за все, десь місяць.


– Ваша команда не завдала жодного удару в площину воріт. Це відповідає рівню ваших амбіцій?


– Ні, очевидно, що ні. Ми хочемо бути кращі. Ми розуміли, що граємо проти «Динамо». Вони вдома, вони дуже гарна команда, в них є якість. Це всі знають. Але ми маємо бути кращі.


– Яким у вас був план на гру?


– План був використовувати якість наших гравців у групі атаки, давати більше простору і намагатися швидко виходити вперед. Справа в тому, що наші нападники були не в найкращих позиціях, і нам було важко це використовувати. Це був план, який довелося змінювати, тому що була травма Олійника і ми пропустили гол. Це був дуже суперечливий гол, після пенальті. Після цього ти маєш адаптовувати і бути більш агресивним. У другому таймі ми це намагалися.

"Я думаю, що ми були кращими за суперниками більшу частину часу." 23-4 удари, 9-0 в площіну, 8-0 заблокованих, 7-2 кутові, 57-43 володіння м'ячем. Едине, у чому ви були кращіми, це акторска майстерність.