1 вересня 2024 17:52

Владислав КАБАЄВ: "Звісно, є над чим працювати завжди. Але є перемога – і з перемогою потім легше живеться"

Півзахисник «Динамо» Владислав Кабаєв прокоментував перемогу над ЛНЗ.


– Владиславе, хотілося б привітати вас з днем народження, і з перемогою. Як оціните гру сьогодні?


– Звісно, є над чим працювати завжди. Але є перемога – і з перемогою потім легше живеться. Дуже раді, що повернулися до Києва, до рідного міста, до наших уболівальників. Тільки позитив. Звісно, є брак, але перемога є перемога.


– Чи здивував вас такий рівень опору від ЛНЗ?


– Та ні, ми ж дивилися гру. Команда до нас виграла 3 гри, а одну програла. Багато футболістів помінялося, гра помінялася, тренер помінявся, схема помінялася. Хороші футболісти, які стараються грати в футбол і з якими завжди цікаво. Нічим не здивували, але хороша команда. Бажаю їм в подальшому тільки удачі.


– У матчі було багато суперечливих епізодів та рішень арбітрів. Як ви можете їх прокоментувати?


– Арбітрів? Ви бачили, що зараз не можна навіть розмовляти, бо можна отримати жовту картку. Це все емоції, футболісти на емоціях. Ми ж нікого не посилаємо, можемо лише трохи прикрикнути. Це нормально. Ми теж люди, а не роботи, як і судді. Це футбол. Суперечливі моменти? Суддя не робот, це теж людина. Все нормально. Для нас закінчилося все добре, так що ми на позитиві.


– Як на фізичну готовність команди вплинув виїзд до Австрії?


– Я не хочу зараз скиглити, ми ще в нормальних умовах живемо. Кажу по собі, що, звісно, це витискає тебе, ти вже трохи як лимон. Але гріх жалітися. Не хочу скиглити і щось казати. Головне, що ми виграли. Можливо, не фізичний стан, а психологічний. Не вистачало цих емоцій та свіжості. Але нічого страшного.