1 вересня 2024 14:42

Олександр ПИХАЛЬОНОК: "Класно на тлі таких суперників у Лізі Європі проявити себе та показати, чого ти стоїш"

Півзахисник «Динамо» Олександр Пихальонок розповів про адаптацію в команді та поділився очікуваннями від матчів у Лізі Європи та в Лізі націй у складі збірної України.


«Це дуже класно – повернутися до України, в Київ. Дуже чекав цього, скучив за своєю сім’єю і вже чекаю матчу проти ЛНЗ, щоб вийти перший раз на поле стадіону ім. Лобановського.

Це дорого коштує – в футболці «Динамо» вийти на такий історичний стадіон. Це класно. І тепер треба здобути перемогу – це найголовніше – і показати гарну гру.

Адаптація добре пройшла. Я вже не раз казав, що дуже дякую хлопцям, тренерському штабу, керівникам клубу. Мене дуже файно прийняли, і тому адаптація дуже файно пройшла. І дякую вболівальникам за підтримку. Буду далі намагатися радувати їх своєю грою.

Я дуже радий повернутися в збірну України. На жаль, я пропустив Євро – може, через травму, може, через щось інше, не знаю. Від Ліги націй чекаю перемоги в кожній грі. Будемо йти крок за кроком.

Дуже сильні суперники [в Лізі Європи], і класно на фоні таких суперників проявити себе та показати, чого ти вартий. Будемо готуватися. Зараз у нас ЛНЗ, збірна, потім будемо готуватися ретельно до кожної гри», – сказав Пихальонок.


Фото: ФК "Динамо"