1 вересня 2024 08:35

Журналіст: "ЛНЗ, який дуже добре розпочав чемпіонат, цілком може полоскотати нерви "Динамо"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», головний редактор FootballHub, коментатор на телеканалі «2+2» Олександр Золотогорський склав прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Динамо» Київ – ЛНЗ Черкаси.


- Динамо переможе і обидві заб’ють, 3.0

Зверніть увагу на матчі «Динамо» в УПЛ: і з «Карпатами», і з «Вересом» кияни вигравали. Але й пропускали. «Динамо» виглядає достатньо потужно в атаці і дуже гідно зіграло в кваліфікації Ліги чемпіонів, але в захисті є питання до надійності.


ЛНЗ, який дуже добре розпочав чемпіонат, в 4 матчах здобув 3 перемоги, цілком може полоскотати нерви «Динамо». Черкащани теж достатньо впевнені і гострі в атаці і цілком можуть киянам забити.


Втім, я все ж таки вірю в перемогу команди Шовковського. Вони наразі явно переважають у класі. І ніхто не забуває, що в минулому сезоні саме втрата очок з ЛНЗ у Києві сильно вплинула на боротьбу за чемпіонство. Двічі поспіль «Динамо» навряд чи припуститься ідентичних помилок.


В будь-якому разі, спробую тут впіймати великий коефіцієнт. На варіант «Динамо переможе і обидві заб’ють» дають коефіцієнт 3.