1 вересня 2024 08:31
1

Ігор ЦИГАНИК: "ЛНЗ – це дуже міцна та непоступлива команда, але "Динамо" вперше грає перед рідною публікою"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Динамо» Київ – ЛНЗ Черкаси.


- Кияни повертаються до столиці після дуже непоганої гри проти «Зальцбурга» у кваліфікації Ліги чемпіонів, де вони цілком заслуговували на перемогу. Тепер вже колектив Шовковського отримав суперників у Лізі Європи, буде готуватися поступового до цього турніру.


ЛНЗ Черкаси – це дуже міцна та непоступлива команда, з якою усім опонентам грати непросто. Але кияни грають вперше перед рідною публікою, тому повинні налаштуватися серйозно, недооцінки суперника не буде.


Вірю в домашню перевагу «Динамо», в їх бажання вдало зіграти у Києві. Поставлю на виграш «Біло-синіх» з форою (-1,5), гол від Владислава Ваната, на точний рахунок 2:0.

Перші два матчі були досить нервовими і рівень гри був нижчім ніж в кваліфаї ЛЧ, бо без сумніву стояла задача попасти в основний раунд. Тепер цього тягара немає і усі зусилля потрібно сконцентрувати на УПЛ.