1 вересня 2024 17:30
9

"Динамо" – ЛНЗ 1:0. Мінімальна перемога над міцним горішком

"Динамо" – ЛНЗ 1:0

"Динамо": 1. Бущан - 24. Тимчик, 40. Біловар, 32. Михавко, 44. Дубінчак - 6. Бражко, 15. Рубчинський, 76. Пихальонок, 7. Ярмоленко, 22. Кабаєв - 11. Ванат
Запасні: 35. Нещерет, 51. Моргун, 9. Волошин, 18. Андрієвський, 20. Караваєв, 21. Супряга, 23. Малиш, 28. Себальйос, 29. Буяльський, 45. Брагару, 91. Михайленко

ЛНЗ: 21. Кучеренко – 5. Саліху, 4.Адi, 34. Муравський – 33. Путря, 11. Пасіч, 15. Яшарі, 55. Нонікашвілі, 1. Тілль – 22. Момо, 20. Молло
Запасні: 72. Самойленко, 94. Пеньков, 95. Стасюк, 17. Норенков, 10. Бойко, 8. Бар, 70. Наумець, 6. Ангелов, 16. Олійник, 23. Топалов, 9. Авагімян, 19. Халайла


"Динамо" - ЛНЗ ON-LINE


Прев'ю

Сьогодні «Динамо» проведе матч 5-го туру чемпіонату України, в якому зустрінеться з ЛНЗ. Варто відзначити, що на тлі двох гостьових ігор та переносу ще двох поєдинків цей поєдинок стане для киян першим домашнім цього сезону.


Матч минулого туру УПЛ з «Ворсклою» підопічні Олександра Шовковського пропускали, оскільки, як вже йшлося вище, перенесли баталію через матч-відповідь плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів зі «Зальцбургом». На жаль, за сумою двох матчів «біло-сині» поступилися австрійцям, тож тепер гратимуть у Лізі Європи.


Якщо говорити про колектив з Черкас, то він попереднього туру грав з «Карпатами». Та гра завершилася перемогою саме команди Андреса Карраско з рахунком 2:1, яку своїми голами принесли Пасіч та Яшарі.


На сьогодні «Динамо» посідає 9-е місце в чемпіонаті України, маючи 6 очок в активі й матчі в запасі. Тим часом ЛНЗ перебуває на 3-й сходинці з 9-ма заліковими балами.


Щодо кадрової ситуації динамівців, то точно зіграти не зможе травмований Максим Дячук. Участь Віталія Буяльського, Володимира Шепелєва та Матвія Пономаренка, котрі теж не так давно мали ушкодження, також залишається під питанням.


Орієнтовний склад «Динамо»:


Бущан – Караваєв, Попов, Михавко, Вівчаренко – Бражко, Шапаренко, Піхальонок, Ярмоленко, Кабаєв – Ванат


Головним арбітром поєдинку призначений Олександр Шандор.


Трансляція матчу буде доступна на каналах «УПЛ ТБ» та «2+2», а також на YouTube-каналі «Динамо» та FootballHub,. «Динамоманія» о 15:30 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Найгірша гра сезону, в кінці взагалі пішки. Без думки в атаці, дуже слабенько Бражко, Волошин і зятьок, Супрягу взагалі треба відавати - людина себе повністю показала в футболці Динамо.
Сховати
ЛНЗ непоступлива і фізично міцна команда яка непогано оборонялася.
Погана гра Динамо. Чи то спека повпливала, чи то наїлися єврокубковими матчами, чи то жінки після повернення гравців в Київ заїздили ). Якесь варене Динамо було, без особливого настрою. Волошин поров всі моменти, найгірший гравець матчу, ІМХО.
Знову моментів купа, а з реалізацію напряг. Або клепок у голові не вистачає або техніки в ногах. Тішить одне, що нарешті закінчилися циганські пологи з ускладненням і хлопці почали грати у футбол.
З перемогою! Звісно могли краще, але головне 3 очки.
Сподобався Рубчинський, не Шапаренко звісно, але цікаво грав і в захисті чіпкий.
З такими темпами Супрягу скоро почнуть награвати опорником (судячи з його позиції на полі). Ну а що, курпус ставити може:)
Навіщо ми тримаємо Супрягу? Будь хто молодий має шанс розкритись. Супряга вже не буде прогресувати дивлячись на його "характер".. статисти у нас "в почьоте"(((
Динамо за три матчі не забило більше ніж створило за цілий сезон Михайличенко.. Реалізація жахлива.

а так то з перемогою!
стандарти - дивідентів поки що нуль
реалізація продовжує вимагати кращого