30 серпня 2024 15:00

Кіберспорт та ставки – чудовий інструмент для гарного настрою

За останнє десятиліття кіберспортивні дисципліни суттєво розвинулися, з'явилося багато нових барвистих ігор, де цікаво спостерігати за процесом. Також побільшало призових грошей, адже будь-який черговий великий турнір – це кілька мільйонів призового фонду завдяки спонсорам, а ними виступають виробники ігрових товарів, комп’ютерів та іншого. Щороку популярність таких подій зростає, а букмекерські контори готові приймати ставки на кіберспорт у звичному форматі.




Серед основних напрямків ігор варто виділити CS:GO, League of Legends, Starcraft 2, WoT, Valorant та Dota 2. Ці та інші ігри завжди доступні на сайті ggbet ua, де є велика кількість варіантів для ставок. Набагато цікавіше дивитися чергову подію, якщо попередньо було зроблено ставку. До того ж можна робити ставки в режимі Live під час трансляції.


Лінії ставок


Розпис та лінії ставок у кіберспорті дуже схожі на класичні види ставок у спорті. Тому на розгляд запропоновані такі варіанти:


  • ставка на перемогу однієї з команд чи нічия;
  • фора (показник різниці, з яким команда переможе, заб'є м'ячі та інші показники);
  • результат карти чи окремого раунду;
  • тотал за картами, раундами та іншими досягненнями;
  • індивідуальні показники гравців;
  • кількість раундів у конкретному матчі чи події;
  • інші події, залежно від гри.


Букмекерська контора охоплює як великі турніри, на зразок The International у Dota 2, так і невеликі локальні події. У кіберспорті розпис часто не обмежуватиметься залежно від події, як це робиться у класичному спорті, тому варіантів для ставок безмежно.


Ставки в режимі Live


Відмінне рішення зробити непогану ставку під час прямої трансляції тієї чи іншої події. Це дуже цікаво, адже проаналізувавши подію, можна зробити незвичайну ставку через можливу зміну лідера. Подібний формат ставок трохи відрізнятиметься зменшеними коефіцієнтами. Вони відрізняються передбачуваним результатом, адже немає необхідності проводити попередній аналіз усієї події.


Перспективи кіберспорту


Даний напрямок активно розвивається, з'являються нові ігри та турніри, події. Виходячи із збільшення призових фондів, з'являються нові цікаві команди, а багато з них молоді та перспективні, які затьмарюють усталених суперників.


Букмекерські контори також пропонують нові формати ставок, щоб мати можливість використовувати різні стратегії та тактики. Іноді пропонуються акції та додаткові умови ставок саме на кіберспорт, щоб привернути увагу фанатів ставок до цієї дисципліни.