30 серпня 2024 15:31

У "Баварії" розповіли про причини зриву трансферу захисника "Байєра"

Спортивний директор «Баварії» Макс Еберль розповів про причини зриву трансферу захисника Жонатана Та з леверкузенського «Байєра». Раніше повідомлялося, що мюнхенці запропонували близько 25 млн. євро, тоді як «аптекарі» вимагали не менше 30 млн. євро.

"Баварія" - це клуб, який повинен приймати рішення. Якщо ми не готові заплатити певну суму, ми її не заплатимо. Навіть якби наглядова рада схвалила угоду, але ми вважали б, що вона не підходить, то не стали б цього робити. Мене не турбує, що там було написано. Я завжди казав, що якщо є витрати, то мають бути й прибутки.

Леверкузен дав нам три тижні тому і сказав: «Слухайте, ви повинні заплатити цю суму до цього часу». І я написав Сімону Рольфесу: «Симон, дякую за дедлайн, дякую за суму, яку ви нам назвали. Але ми не можемо домовитись». На цьому переговори закінчились. Це було три з половиною тижні тому. І це реальна історія, яка стоїть за цим трансфером.

Звичайно, зараз я знову питаю, якщо ми зробимо продаж і ми матимемо вільні гроші, чи зможемо ми зробити це тоді. Багато «якщо». Але ні, цього не станеться», - наводить слова Еберля Bayern & Germany у соцмережі Х (раніше Twitter).

Минулого сезону Та взяв участь у 48 матчах у всіх турнірах, у яких він відзначився шістьма голами та однією результативною передачею. Діюча трудова угода гравця з клубом розрахована до літа 2025 року. Згідно з інформацією, представленою на порталі Transfermarkt, ринкова вартість футболіста становить €30 млн.