30 серпня 2024 09:11

Вболівальники "Бетісу": "Кривбас" не вміє грати у футбол"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Іспанці розчаровані грою "Кривбасу", який провів два дуже слабкі матчі проти "Бетіса", через що складно реально оцінювати рівень севільського клубу на тлі такого суперника. Фанати "Бетіса" вважають, що їхня команда не стала напружуватися у матчі-відповіді, адже суперник навіть не міг навіть ударити нормально по воротах. Знову не обійшлося без жартів про гравців "Кривбасу" та їхню слабку гру в матчах проти "Бетіса".


Carmel: За 180 хвилин гравці "Кривбасу" не завдали жодного удару у площину воріт "Бетіса". Мені навіть трохи соромно, що нашому клубу потрапив такий слабкий суперник у єврокубках.


Isco: Тренер "Кривбасу" після першого матчу з "Бетісом" начебто говорив про те, що йому сподобалася гра. Цікаво, що він тепер скаже? Знову залишиться задоволений поразкою?


Huncho: Футболісти "Кривбасу" вирішили вибачитись перед своїми вболівальниками після поразки від "Бетіса" в Іспанії. На офіційному сайті вони опублікували інформацію, що повертатимуть гроші всім, хто купив квитки. Просто потрібно надіслати свої банківські реквізити, пін-код та секретний номер картки.


Tolomio: Цікаво, чи були ще на цьому етапі кваліфікації Ліги конференцій команди, які не вдарили жодного разу у ворота за два матчі? Щось мені підказує, що український клуб встановив новий антирекорд.


Brizzy: УЄФА: футбол у Європі постійно розвивається, тому усі команди з усіх країн тепер вже гідно виступають на рівні єврокубкових турнірів. "Кривбас": потримай моє пиво!


Lumbreras: Навіщо українські футболісти перед матчами постійно кажуть, що грають із країну та її честь, якщо потім грають так жахливо? Чи не краще мовчати перед грою, а після перемоги, якщо вийде виграти, присвятити її своїй країні?


Bonilla: Спекотно було, тому я не засуджую гравців "Бетісу" за те, що вони не стали нищити суперника сьогодні. Забили свої три голи без жодних проблем, на цьому можна було вже матч закінчувати.


Diablo: Виграли у слабкого суперника і пройшли до основного раунду, що ще потрібно? Гра була не ідеальною, але коли граєш проти такої команди, то важко мотивувати себе грати на 100%.


Mansally: Гарний результат, але гра обох команд мене розчарувала. "Кривбас" просто не вміє грати у футбол, "Бетіс" не хотів сильно напружуватися, але забув, що грає заради вболівальників.


Cabrera: "Кривбас" - найслабша команда Ліги конференцій. Навіть у Кубку Іспанії, де зустрічаються напівпрофесійні клуби, немає таких слабких суперників. Українці не лише пропускають багато голів, а й фактично не виходять в атаки, наче не бажаючи забивати голи.


Ruiz: Із "Кривбасом" можна було грати без воротаря. Все одно українці не вміють бити по воротах. Вперше бачу в єврокубкових турнірах таку слабку команду. Як вони сюди взагалі потрапили?


Parra: Суперник якийсь неповноцінний. Не знаю, можливо, у них минулого сезону було 11 інших футболістів, які посіли третє місце та пішли? А на їх місце взяли цих хлопців, не хочу називати їх футболістами.


Imlil: Суперник, який просто не має яєць, як кажуть у футболі. Вони боялися йти в атаку, але не вміють грати в обороні. Нині навіть клуби з Фарерських островів не бояться грати у футбол.


Suero: Вибачте, але після цього нудного матчу я можу знову розповісти популярний анекдот, адаптований до "Кривбасу". "Після матчу з "Бетісом" гравці "Кривбасу" відвідали українських біженців у Севільї. "Серце розривається, коли бачиш їхні сумні обличчя, на яких немає жодної краплі надії", - сказав маленький хлопчик, коментуючи цю зустріч із гравцями.


Gelio17: Три голи за три хвилини - це, мабуть, новий рекорд "Бетіса". Як мінімум, у єврокубкових турнірах. Навіть не пам'ятаю, коли наш клуб взагалі забивав три голи із таким маленьким проміжком часу.


Pisto: "Бетіс" доклав мінімум зусиль для цієї перемоги. Це добре в тому плані, що залишаться сили на матч у чемпіонаті Іспанії, але погано через те, що поки що незрозумілий реальний рівень "Бетісу" в єврокубках, чи можемо ми на щось серйозне претендувати.


Delgado: Не знаю, навіщо "Кривбас" взагалі виходив сьогодні на поле? Вони могли б цей час провести з користю, прогулявшись нашим красивим містом або сходивши на пляж.


Eide: У цьому матчі хвилиною мовчання вшанували пам'ять відомого журналіста Хав'єра Меріди. Гарна людина була, гідна. Потрібно також було вшанувати хвилиною мовчання український футбол. Здається, він уже помер. Якщо один із найкращих українських клубів грає настільки погано, то що говорити про інші команди.


Illianes: Знаєте, що є спільного у морських свинок та футболістів "Кривбасу"? Коли ви вперше побачите їх наживо, то відразу розумієте, що вони не відповідають своїй назві.


Arnau: Важко аналізувати гру команди та робити якісь висновки після таких матчів. "Кривбас" не вміє грати у футбол. Вони не мають майстерності, не мають волі до перемоги. "Бетіс" виграв в обох матчах, але якось немає великої радості після таких перемог. Виграли і добре. Рухаємось далі.