30 серпня 2024 08:02

Анчелотті про 1:1 з "Лас-Пальмасом": "Багато речей у "Реала" виходять не дуже добре. Ми не можемо втрачати очки, потрібно швидко знайти рішення, відповідальність лежить на тренері"

Карло Анчелотті підбив підсумки матчу з «Лас-Пальмасом» (1:1) у 3-му турі Ла Ліги.

У перших двох турах "Реал" обіграв "Вальядолід" (3:0) і поділив очки з "Мальоркою" (1:1).


«Перший тайм був поганим, нам було важко знаходити варіанти гри, повертати м'яч, підтримувати баланс... Все це вже було з нами у матчі з «Мальоркою». Нам потрібно шукати швидке рішення, і я думаю, що ми його знайдемо.

Нам складно зайняти солідну позицію як минулого сезону, але не треба шукати виправдань. Календар міцний, треба швидко знайти рішення, в неділю у нас гра.


Ми повинні краще донести до гравців нашу стратегію на полі, зосередитись та добре працювати. Ці три гри показали мені багато речей, які виходять не дуже добре.


Ми граємо повільно, не вистачає рухливості, м'яч сягає нападників, коли суперник щільно обороняється, нам складно знаходити простору між лініями... Ми добре пресингували, але потрібно краще відбирати м'яч у середині поля.


Коли постає проблема, відповідальність за пошук рішення лежить на тренері.


Я не думаю, що це психологічна проблема, команда добре тренується, немає нестачі характеру та настрою. Іноді у футболі таке трапляється: не вдається знайти найкращий спосіб грати.

Сезон стартував, ми не можемо втрачати очки, як це було у цих двох іграх», – заявив головний тренер «Реала» на прес-конференції.