29 серпня 2024 22:58

Чеферін про Роналду: "Його видатні досягнення в Лізі чемпіонів повинні стати викликом для майбутніх поколінь. Футболістам усього світу варто наслідувати його якості"

Александер Чеферін відзначив досягнення Кріштіану Роналду у Лізі чемпіонів.

Сьогодні нападник «Аль-Насра» та збірної Португалії отримав спеціальний приз найкращому бомбардиру в історії турніру. Загалом португалець провів у Лізі чемпіонів 183 матчі, у яких забив 140 голів. Президент УЄФА особисто нагородив форварда в Монако, де відбувається жеребкування загального етапу Ліги чемпіонів цього сезону.

«Кріштіану Роналду – одна з найяскравіших зірок у сузір'ї Ліги чемпіонів УЄФА. Його видатні досягнення як бомбардир у цьому змаганні, схоже, повинні витримати випробування часом і стати визначним викликом для майбутніх поколінь.


Постійні успіхи на найвищому рівні свідчать про його невпинне прагнення як командних, так і індивідуальних нагород. Протягом більш ніж двох десятиліть він безперервно розвивав та вдосконалював свою гру, продовжуючи при цьому з юнацькою пристрастю забивати та святкувати голи.


Його професіоналізм, трудова етика, відданість справі та здатність блищати на найбільшій сцені – це якості, які футболісти всього світу мають прагнути наслідувати», – сказав президент УЄФА.