29 серпня 2024 22:49

Ліга конференцій. Клуб Безуса пройшов далі, кривдники "Полісся" розбили суперника

Відбулись поєдинки плей-офф кваліфікації Ліги конференцій, в яких мали визначитись усі учасники групового етапу турніру.


Ліга конференцій 2024/25, плей-офф кваліфікації, матчі-відповіді


Зіра – Омонія – 1:0 (перший матч – 0:6)

Гол: Утзіг, 79


Олімпія Любляна – Рієка – 5:0 (перший матч – 1:1)

Голи: Флоруц, 4, Таліссон, 13, 45, Коїч, 35, Швайцер, 47


Загалом, у цей ігровий день було заплановано 22 матчі, включно з поєдинками Челсі та Кривбаса. До групового етапу пробились Астана, ГІК, Омонія, Ноа, Олімпія, Млада Болеслав, Пафос, Санкт-Галлен, Нью-Сейнт (станом на зараз ще не всі поєдинки зіграні).



Відзначимо, що Омонія розв'язала питання виходу в груповий етап ще в першій грі, розбивши азербайджанську Зіру з рахунком 6:0. Команда Романа Безуса (українець досі відновлюється від важкої травми) мінімально програла Зірі у другій зустрічі.


Олімпія Любляна, яка вибила Полісся з єврокубків, також пробилась до групового етапу. Перший поєдинок із хорватською Рієкою завершився нічиєю 1:1, але у другій зустрічі словенці каменя на камені не залишили від суперників. Ще в першому таймі Олімпія забила 4 голи – дубль в активі Таліссона, ще по голу забили Флоруц та Коїч. Швайцер на початку другої половини забив п'ятий м'яч, поховавши надії на камбек Рієки.