29 серпня 2024 21:34

"Арсеналу" запропонували Стерлінга та Комана. У Артети гарні стосунки з вінгером "Челсі", Рахім зацікавлений у переході

"Арсенал" може підписати Рахіма Стерлінга або Кінгслі Комана.


Лондонському клубу запропонували послуги цих гравців. "Каноніри" розглядають можливість здійснення угоди, повідомляє The Independent.


Зазначається, що вінгер "Атлетіка" Ніко Вільямс, який був основною метою "Арсеналу" для зміцнення атаки, хоче залишитися в Іспанії. У зв'язку із цим лондонці розглядають альтернативні варіанти.


Будь-яка угода щодо Стерлінгу вимагатиме того, щоб «Челсі» продовжував виплачувати йому частину зарплати. Сам футболіст зацікавлений у переході до «Арсеналу» – у нього добрі стосунки з Мікелем Артетою. Тренеру «канонірів» подобається характер гравця, він переконаний, що Рахім може вплинути на команду.


«Арсенал» хоче знайти гравця на підміну Букайо Сака – клуб та тренер хочуть знизити навантаження на 22-річного футболіста з огляду на напружений календар.


Заради переходу Стерлінгу доведеться погодитися на зниження зарплати - в "Челсі" він заробляє 325 000 фунтів на тиждень, "Арсенал" може запропонувати не більше 150 000. Інтерес до 29-річного англійця також виявляє "Манчестер Юнайтед" - спортивний директор клубу Ден Ешуорт його давнім шанувальником.


Щодо вінгера «Баварії» Комана, то його послуги запропонували не лише «Арсеналу», а й іншим європейським клубам.