29 серпня 2024 08:16

Антон ЦАРЕНКО: " І "Динамо", і "Лехія" мають свої плюси і мінуси. У київській команді мені потрібно було більше хвилин на полі"

Півзахисник "Динамо" Антон Царенко, який виступає на правах оренди за "Лехію", висловився про початковий період свого перебування в польській команді.


"Я дуже радий, що приєднався до клубу з такою історією, як "Лехія". Мене тут дуже добре прийняли. У нас є свої цілі, і ми разом боремося за них.


Приєднавшись до "Лехії", я знав, що тут є й інші люди з України – з деякими я вже зустрічався раніше. Звичайно, їх присутність у роздягальні та на полі додає впевненості та полегшує взаєморозуміння.


І "Динамо", і "Лехія" мають свої плюси і мінуси. У київському "Динамо" мені потрібно було більше хвилин на полі. Я сподіваюся, що в "Лехії" я зможу розвиватися і водночас допомагати команді.


Ситуація в "Лехії" складна, але ми можемо грати і покажемо на полі, що можемо грати на вищі цілі в таблиці. З "Ракувом" ми виступили краще, виклали всі сили, боролися до кінця. Останні 10 хвилин нас підвели, хоча ми докладали всіх зусиль. Нам потрібна одна перемога в кінці, і це буде краще.


Фізика у чемпіонаті Польщі? Можливо, я не високий, але я маю свої сильні сторони і знаю, на чому спиратися і як боротися", -цитує Царенка офіційний сайт "Лехії".