29 серпня 2024 08:39

Роналду про завершення кар'єри: "Я все ще добре виглядаю, можу обвести і забити. Коли відчую, що нічого не можу дати, зберу речі та піду. Але до цього ще далеко"

Кріштіану Роналду розповів, що його мотивує останніми роками.


– Я доводжу не публіці – мені байдуже, що люди кажуть. Я більшою мірою хочу дещо показати своїм дітям. Це вони мене надихають. Вони молоді й усі бачать.

Звичайно, справа насамперед у мені, я все ще люблю грати у футбол. Цього сезону, скажімо, я забив 60 голів – а мені тридцять дев'ять із половиною.

– Але ж кажуть, що ти вже не тягнеш.

- Так, це точно. Люди кажуть, що хочуть.

- Але ти використовуєш це як паливо?

– Іноді, але, якщо чесно, мене це турбує дедалі менше. Навіть коли робиш усе добре, тебе критикують. Критика – частина роботи. Навіть якби я виграв Євро, моя внутрішня агресія залишилася б колишньою. Немає значення, перемогли ми чи ні, тому що наступного дня я знову встану і продовжу робити те, що роблю.

Я не знаю, коли завершу кар'єру. Звичайно, я ближчий до кінця, ніж до початку. Але я зрозумів, що треба насолоджуватися моментом.

Я знаю, що все ще добре виглядаю. Я все ще можу обвести, пробити, забити, підстрибнути.

Того дня, коли я почну відчувати, що нічого не можу дати, я зберу речі та піду. Але ще далеко, – сказав нападник збірної Португалії та «Аль-Насра».