27 серпня 2024 21:17

Вінісіус хоче відкрити школу: "З мільйона людей тільки двоє чи троє стають професійними футболістами. Бразилії потрібні вчителі, лікарі, юристи"

Вінісіус Жуніор хоче відкрити школу для дітей із малозабезпечених сімей.


«Я вже допомагаю багатьом дітям у Бразилії. Я хочу допомогти ще багатьом, і одна з моїх головних цілей на наступний рік – відкрити першу школу, яка носитиме моє ім'я, тому що я завжди дорівнював своїм кумирам.

Я завжди говорю про Неймара, Кріштіану Роналду, Леброна Джеймса, Льюїса Хемілтона. Вони представляють види спорту, за якими я уважно стежу. Минулого року Леброн Джеймс запросив людей з мого інституту відвідати його школу, і вони сказали, що це фантастичне місце, де займаються не лише футболом, баскетболом та іншими видами спорту, а насамперед освітою.

Я хочу допомогти багатьом дітям у майбутньому, щоб Бразилія могла стати країною з кращою освітою та найкращою якістю життя.

З мільйона людей лише двоє чи троє стають професійними футболістами. Тож девіз та мета мого інституту – завжди давати дітям свободу та можливість стати лікарями чи вчителями, а не лише футболістами.

Бразилії потрібно більше вчителів, потрібно більше юристів, потрібно більше лікарів», – сказав вінгер «Реала» та збірної Бразилії.