27 серпня 2024 17:49

Роналду буде удостоєний звання найкращого бомбардира Ліги чемпіонів за всю історію

Форвард Аль-Насра Кріштіану Роналду буде удостоєний звання найкращого бомбардира Ліги чемпіонів за всю історію. Президент УЄФА Александер Чеферін зазначив, що результативні здобутки португальця ставлять непросте завдання перед майбутніми поколіннями.


“Кріштіану Роналду — одна з найяскравіших зірок у сузір’ї Ліги чемпіонів УЄФА. Його визначним результативним досягненням в цьому турнірі, здається, судилося витримати випробування часом, ставлячи перед майбутніми поколіннями непросте завдання, яке вони повинні перевершити. Рівень є свідченням його невпинного прагнення до командних та індивідуальних нагород”.

“Протягом більше двох десятиліть він постійно розвивав і вдосконалював свою гру, зберігаючи при цьому юнацьку пристрасть до забивання та святкування голів. Його професіоналізм, працьовитість, відданість справі та здатність сяяти на найграндіознішій сцені – це якості, які футболісти всього світу повинні прагнути наслідувати”.

Спеціальну нагороду буде вручено португальцю на церемонії жеребкування основного раунду Ліги чемпіонів 2024/25, яка відбудеться 29 серпня у Монако.