27 серпня 2024 17:15
5

Йожеф САБО: "Як мені "Динамо" в УПЛ? Не знаю, бо не бачу український футбол. У мене немає "УПЛ ТБ", тільки Megogo, і куди я не звертався – ніхто мені не допоміг"

Колишній головний тренер збірної України і Динамо Йожеф Сабо не має можливості дивитися поєдинки чемпіонату України. Відомо, що заважає легенді.


В нинішньому сезоні трансляції матчів української Прем'єр-ліги остаточно «переїхали» на платформу «УПЛ ТБ», однак це викликало неабиякі труднощі у легенди вітчизняного футболу Йожефа Сабо.

Екстренер Динамо і збірної України дав ексклюзивне інтерв'ю для сайту «Український футбол», в якому розповів у чому проблема.

«Як мені Динамо в УПЛ? Не знаю, бо не бачу український футбол. У мене немає «УПЛ ТБ», тільки Megogo, і куди я не звертався – ніхто мені не допоміг. Сказали, що на моїй вулиці не заведений кабель УПЛ-ТБ. Ну що це таке?!», – заявив про свої труднощі Сабо.

Відзначимо, що трансляції «УПЛ ТБ» доступні на таких ОТТ-платформах, як Sweet.tv, VodafoneTV, Київстар ТБ, Setanta Sports, Youtv, VOLIA, OmegaTV та OTT CLUB.
Щодо Динамо, яке не має можливості дивитися Сабо, то кияни йдуть на сьомому місці в УПЛ: шість очок та два матчі в запасі.
А колись ще і європейські чемпіонати ми дивились на звичайному телевізорі. Хто від цього виграв? Не пересічні вболівальники і любителі футболу, це точно.
Я теж не розумію чому мегого не може сука домовитись з упл тб!!
На мегого є всі чемпи, навіть сука чемпіонат Португалії, а України нема...!!
Потойбіччя.
Доводиться лінки клянчити
Учитывая возраст Сабо,ему надо помощь от знающих.
Йожеф Йожефович, я ось давно в Україні не живу, але все ж таки примудряюся постійно і ось уже багато років дивитися матчі за участю "Динамо" Київ. Може бути все просто залежить від бажання.
Йожеф зайди в любой магаз Киевстар, или любой магаз со смартами.
Покупаешь стартовый подключаешь его и услугу бесплатно еа песяц киквстар тв.
Приходишь домой устанавливаешь на телек киевстар тв.
Номер вводишь и смотришь упл.тв
Покажите деду))))