26 серпня 2024 23:49

"Ювентус" із дублем Влаховича розбив на виїзді "Верону" та очолив таблицю Серії А

Верона і Ювентус закривали програму 2-го туру Серії А.


Серія А. 2-й тур

Верона – Ювентус – 0:3

Голи: Влаховіч, 28, 53 (пен.), Савона, 39

Верона, яка у 1-му турі сенсаційно розбила Наполі (3:0), мабуть, сподівалася на успішний для себе підсумок протистояння і з іншим італійським грандом.

Але ці сподівання розтанули вже в першому таймі.

До честі господарів скажемо, що гру вони почали активніше. Проте Ювентус дуже швидко освоївся і став прибирати ініціативу до своїх рук.

Монтіпо одного разу виручив свою команду, але Верона не прислухалася до тривожного дзвіночка і ще до перерви отримала дві пробоїни після ударів Влаховіча і Савона, від яких так і не оговталася.

На початку 2-го тайму Юве забив третій гол. Мбангула відверто завалили у штрафному, а Влаховіч з пенальті шансів голкіперу Верони не залишив.

Не скажеш, що господарі після цього склали руки і здалися. Ні, вони досить активно шукали шансі біля воріт Ді Грегоріо. Але Ювентус – не та команда, яка дозволить супернику закамбечити з 0:3.

Взагалі команда Тіагу Мотти у новому сезоні виглядає дуже впевнено і холоднокровно. І дві стартові перемоги з рахунком 3:0 – підтверджують це.

Ювентус – єдина команда Серії А, яка здобула 2 перемоги у 2-х перших матчах. Тому й заслужено лідирує. Верона з 3-ма пунктами наразі 11-а.

Зазначимо, що у наступному турі Юве екзаменуватиме Рому нашого Артема Довбика. Ця гра відбудеться 1 вересня.