26 серпня 2024 22:28

Обі Мікел про Джексона, якого критикував за реалізацію: "Якщо він забиватиме щотижня і говоритиме мені затнутися, я прийму це"

Джон Обі Мікел прокоментував реакцію Ніколаса Джексона на критику.


Колишній півзахисник "Челсі" раніше заявив, що клубу потрібен топ-форвард, який вміє відправляти м'яч у сітку. Форвард "синіх" після гола у ворота "Вулверхемптону" закликав нігерійця не нести "херні".

"Я не казав, що він поганий гравець. Я просто сказав, що його вміння завершувати епізоди поки що не на висоті. Він молодий хлопець, і я лише сказав, що йому потрібен досвідченіший партнер, який допоможе йому стати кращим.

Ми всі бачимо, як він викладається щотижня. Тому я хотів би, щоб мій африканський брат, як він сказав, досяг успіху в Прем'єр-лізі у складі «Челсі», великого клубу, за який грав один із найбільших нападників, Дідьє Дрогба з Африки, з Кот-д'Івуару, і досяг великих успіхів.

Якщо Ніколас гратиме добре, я його хвалитиму. Якщо мені буде що сказати щодо того, в чому йому можна стати сильнішим, я обов'язково скажу. Якщо він буде забивати щотижня і говорити мені заткнутися, я прийму це. Розумієте, про що я? – сказав Обі Мікел у своєму подкасті.