26 серпня 2024 13:13

Екс-форвард "Вілли" Грей про справу "Сіті": "Не думаю, що у них заберуть титули – буде значне зняття очок і великий штраф, гадаю. 115 звинувачень не було б без доказів"

Енді Грей висловився про звинувачення на адресу "Манчестер Сіті".


Нагадаємо, у лютому 2023 року АПЛ звинуватила «Манчестер Сіті» у 115 різних порушеннях фінансових правил із сезону-2009/10 по сезон-2017/18. Розгляд справи планують розпочати восени 2024 року.


Обговорюючи цю тему в ефірі beIN Sports з Річардом Кізом, колишній нападник «Астон Вілли» та «Евертона» Енді Грей висловив думку про звинувачення на адресу «Манчестер Сіті».


«Що станеться? Я припускаю, і це лише моя думка, що буде зняття очок, причому значне. Їх визнають винними. Не може бути 115 звинувачень, і вони не можуть бути невинними по всіх них.


Я думаю, ми обидва розуміємо, що без незалежного трибуналу їх би не звинувачували, якби не було якихось доказів, які передбачають їхню провину.


Я не думаю, що у них заберуть титули, то що тоді залишається? З них зараз можуть зняти окуляри, можуть оштрафувати їх. Штраф? Кому яка справа.


Можна накласти скільки завгодно штрафів, для Манчестер Сіті це не проблема, вони сплатять це з кишенькових грошей. Єдине, що я бачу, – це велике зняття очок та великий штраф», – сказав Енді Грей.