25 серпня 2024 21:52

Ван Дейк про "Ліверпуль": "Час Клоппа був приголомшливим. Я не кажу, що про нього можна забути, але зараз настав час нового тренера, не потрібно порівнянь"

Вірджіл ван Дейк висловився про порівняння Арне Слота з Юргеном Клоппом.

У другому турі АПЛ "Ліверпуль" обіграв "Брентфорд" (2:0).


«Ми обороняємось усі разом. Ви бачите, як швидко ми опиняємось за м'ячем, це добрий початок, нам є від чого відштовхуватися, а далі подивимося.


Час Клоппа був приголомшливим, робота з новим тренером теж приносить радість, має певний стиль гри. Ми відпрацьовуємо різні речі як з м'ячем, так і без нього, що надає команді впевненості. Я не кажу, що про Юргена можна забути, але це в минулому, це був чудовий час, але зараз настав час для нового тренера, і я сподіваюся, він буде успішним. Ми повинні зосередитися на цьому, не потрібно порівнянь і всього такого.


У нас поки що немає нових гравців, очевидно, що на мені лежить додаткова відповідальність, тому що я знаю кожного тут вздовж і впоперек. Але я тут заради нього [Слота]. Я сказав йому про це з першого дня, і я допомагатиму йому і тренерському штабу. Я хочу бути успішним, ми всі в одному човні. Тут є додаткова відповідальність», – сказав капітан Ліверпуля в інтерв'ю Sky Sports.