25 серпня 2024 18:55

Мадуеке після 6:2 з "Вулвз": "Радий хет-трику, але перемозі "Челсі" радий ще більше. Пост у соцмережах був випадковістю - перепрошую у всіх, кого образив, можливо"

Ноні Мадуеке висловився після перемоги над «Вулверхемптоном».

У матчі 2-го туру АПЛ "Челсі" здобув виїзну перемогу з рахунком 6:2. Мадуеке зробив хет-трик, забивши всі голи з передач Коула Палмера.


«Сьогоднішній матч багато важить. Ми просто виявили кмітливість і дочекалися відповідного моменту. Система дозволяє нам придивлятися та володіти м'ячем ближче до чужих воріт – можливо, у першому таймі гра йшла в обидві сторони, але після перерви ми взяли ситуацію під контроль.


Перший гол був скоріше удачею, а другий і третій зробив Коул Палмер. Він віддав два блискучі паси. Я радий, що зробив хет-трик, але ще більше радий перемозі. Це неймовірно. Він [Палмер] холоднокровний, а я вибуховий. У нас вийшло чудове поєднання. Він здатний віддати пас у потрібному місці у потрібний час, а мені подобається отримувати м'яч, обігравати суперників та реалізовувати [моменти]».


Про Енцо Мареску


«Всі знають, чого він досяг торік у «Лестері». Він божеволіє від тактики та дрібних деталей. Ви бачите, що навіть у першій грі ми зіграли добре – нам не вистачило лише реалізації. Сьогодні ми зробили правильно. Я радий, що він здобув із «Челсі» свою першу перемогу в АПЛ».

Про публікацію в соцмережах про Вулверхемптон

«Я лише хочу вибачитись перед усіма, кого я, можливо, образив. То була людська помилка, випадковість. Не призначалося для публіки.


Я впевнений, що Вулверхемптон – чудове місто, я дуже шкодую. Щодо свисту, то я очікував цього. Але доводиться вчитися під таким тиском», – сказав півзахисник «Челсі».