25 серпня 2024 14:04
3

Потрібно змінювати тенденцію. "Динамо" жодного разу не подолало раунд плей-оф єврокубків після поразки у першому матчі з різницею у два та більше м’ячів

27 серпня київське Динамо у матчі-відповіді плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів зіграє із Зальцбургом. Візит до Австрії нічого доброго біло-синім не обіцяє. Поразка у першому матчі з різницею у два м’ячі (0:2) практично не залишає шансів киянам на вихід до групового раунду Ліги чемпіонів. Принаймні ніколи раніше Динамо в єврокубках таку різницю не відігравало.


Біло-сині у своїй історії 12 разів розпочинали єврокубкове протистояння з поразки у першому матчі з різницею у два м’ячі та більше м’ячів і у всіх цих випадках сходили з дистанції. Примітно, що два останні епізоди сталися останні чотири роки.


Так, у сезоні 2020/2021 Динамо у першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи вдома поступилося Вільярреалу – 0:2, а потім з таким же рахунком програло в гостях.

Два роки тому, також у кваліфікації Ліги чемпіонів та також на стадії плей-офф кваліфікації Динамо у номінально домашньому матчі у Лодзі поступилося Бенфіці 0:2, після чого програло в гостях – 0:3.

Програвало після поразки у першому матчі 0:2 Динамо та протистояння австрійським клубам. І також у кваліфікації Ліги чемпіонів. У сезоні 1996/1997 біло-сині у Відні поступилися Рапіду 0:2, а потім програли і у Києві.


Поки в команді не буде швідкисного нападника здатного вибігти в контратаці один на один все буде як було. Ванат повільний,Яромоленко як той старий кінь. Супряга про якого казали що швидкий-мабудь це хтось пожартував.
Команда підходить до карного майданчика а далі не знає що робити.
Нажаль так буде і цього разу... Дуже прикро, але наразі такий рівень команди
Сховати
з об'єктивних причин..