25 серпня 2024 13:29
2

Гарі НЕВІЛЛ: "Зінченко буде фантастичним у матчах проти останніх 6 або 10 команд АПЛ"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Колишній захисник «Манчестер Юнайтед» Гарі Невілл поділився думкою про роль у команді захисника «Арсенала» Олександра Зінченка.


«У двох матчах проти «Астон Вілли» минулого сезону позиція лівого захисника була проблемою. Ми бачили, що зробив «Сіті» в останніх 10 матчах сезону, внесок Йошко Гвардіола з позиції лівого захисника був неймовірним. Не тільки з захисної точки зору, а й з атакувальної – його сила, міць, зріст. Артета відреагував на це.

Він знає, що повертається Тімбер, але у нього також є Калафіорі. Це великий, потужний, сильний хлопець, який може зіграти на різних позиціях. Тому це певна відповідь на те, що йому було потрібно минулого сезону.

Мені подобається те, що зробив Тімбер, він уважно стежив за Леоном Бейлі. З ним важко грати, але Тімбер був впевнений при володінні м'ячем, він виглядав добре, коли виходив у півзахист, і також виконував роботу, яку виконує Зінченко. Коли Калафорі вийшов на поле, він виглядав дуже сильним та готовим до бою. У нього є цей дух.

Зінченко буде й надалі грати свою роль проти останніх 6 або 10 команд, коли у тебе багато володіння вдома, і ти маєш просувати м'яч через вузькі коридори. Зінченко буде фантастичним у цих матчах.

Але коли ти насправді граєш топкоманди q повинен зберегти ворота «сухими», і вам потрібен хтось на задній стійці, хто може захищатись, коли вам потрібна важка артилерія, то вам необхідні Тімбер та Калафіорі. Артета їх має. Це хороший спосіб адаптуватись», - сказав Невілл.
Невілл буде фантастичним на чолі команд з дна аматорського футболу. "Валенсія" не дасть збрехати
А хто буде фантастичним проти перших пяти Гарі промовчав