25 серпня 2024 13:14

Ротань очолить "Шахтар" замість Пушича? Екс-форвард "Динамо" оцінив таку ймовірність

У суботу, 24 серпня, Шахтар вдруге у чемпіонаті зазнав поразки, цього разу поступившись Олександрії (3:4) у матчі четвертого туру.


Ексфорвард збірної України Віктор Леоненко в ексклюзивному інтерв'ю sport-express.ua оцінив роботу головного тренера донецького клубу Маріно Пушича.

«Важко робити висновки. Усе тільки починається. Тренерів взагалі складно критикувати, особливо тих, хто приїхав в іншу країну і чемпіонат. Пушичу треба дати час до грудня, а потім робити висновки».

Також Леоненко висловився щодо можливості наставника Олександрії Руслана Ротаня в майбутньому очолити Шахтар. Раніше спортивний директор донеччан Даріо Срна заявляв, що йому імпонує робота цього фахівця.

«Я думаю, його не візьмуть. Ротань поки нічого не показав і не виграв. І що, відразу брати?! Навіщо Ротань Шахтарю – щоб купа нічиїх була? Якщо його візьмуть у Шахтар, це покаже, що менеджмент «гірників» не дуже грамотний».

У жовтні 2023 року Пушич очолив донецький Шахтар. Разом з «гірниками» він став переможцем Кубка та чемпіонату України.
Ротань керує Олександрією з грудня 2022 року. Паралельно 42-річний фахівець встиг попрацювати з молодіжною, олімпійською та національною збірними України.