25 серпня 2024 08:24

Тен Хаг про 1:2 з "Брайтоном": "МЮ міг виграти, але не набрав очок, це розчаровує. Ми багато володіли м'ячем, створювали моменти, але не пощастило із влученням у Зіркзе"

Ерік тен Хаг розповів, що йому не сподобалося у грі з «Брайтоном» (1:2).


«Я розчарований, бо ми мали відвезти хоча б нічию. Ми могли і виграти, але зрештою не набрали очок, і це розчаровує, бо все могло бути зовсім по-іншому.

Це розчаровує, особливо коли протягом тривалих відрізків гри ти контролюєш гру. А ми контролюємо м'яч – і це робимо дуже добре.

Ми пропустили два необов'язкові голи, яких могли уникнути. Нам потрібно спілкуватися на полі, бути єдиними в такі моменти, кожен має знати, що йому робити, ми маємо як команда захищати ворота.

Були у грі і дуже добрі моменти. Ми багато володіли м'ячем, створювали гарні моменти, виявили стійкість, зуміли відігратися та забити, як нам здавалося, переможний гол, але не пощастило з влученням у Зіркзе.

Ми маємо вчитися, не можна втрачати очки, коли цього можна уникнути. Захищаючи ворота таким чином, ми втрачатимемо окуляри. У футболі важливими є деталі. Потрібно краще діяти в таких випадках. У той же час за такої кількості моментів треба забивати більше голів.

Нам потрібно виступати стабільніше, у цьому сенсі ми зробили крок назад. Якщо не можеш перемогти, домагайся нічиєї. Нам треба додавати, старанно працювати», – сказав головний тренер «Манчестер Юнайтед».