23 серпня 2024 17:02
3

"Олександрія" дуже хоче повернути динамівця Михайленка. Ротань вважає його ключовим футболістом

Головний тренер «Олександрії» Руслан Ротань в інтерв’ю Тribuna.com сказав, що хотів би повернути в команду півзахисника Миколу Михайленка. Гравець належить «Динамо», минулого сезону він грав за «Олександрію» на правах оренди.


- Ви казали, що хотіли б повернути Михайленка. Якщо Миколу чи схожого за профайлом гравця так і не вдасться підписати, наскільки це вдарить по моделі команди? Як сильно доведеться перелаштовуватися?

– Ми дійсно дуже хочемо Миколу повернути, це ключовий гравець для нас. Від нього йде багато ефективності, а особливо він дає баланс – і в атаці, і в обороні. Дуже класно розуміє нашу гру, тому хотіли б його знову заполучити.

Проте розуміємо, що все вирішує «Динамо», це його клуб. Якщо він там доведе, то ми йому тільки можемо побажати успіхів. До себе ж залюбки б його взяли – він би додав того балансу, якого нам не вистачає.

Микола себе вже зарекомендував себе ще з молодіжної збірної на позиції вісімки. Ви правильно сказали, що нам такого футболіста бракує.

– Як у вас загалом у клубі працює структура скаутингу та трансферів? Прийшов новий спортивний директор Іван Телько – як відбувається співпраця та наскільки великий вплив на рішення маєте особисто ви?

– У нас зараз добра комунікація, це найголовніше. Спілкуємося, даємо інформацію про позиції, які потрібно підсилити – а скаути клубу шукають 4-5 футболістів туди. Вони нам їх пропонують, а тоді ми вирішуємо, підходять нам вони чи ні. В принципі як у всіх нормальних європейських клубах, – сказав Ротань.


Фото - ФК «Динамо»

я так розумію, що сьогоднішню гру перенесли ? ніде не бачив інформації
Сховати
смит, так перенесли..Була інфа окремо і Сашо на пресухі після гри проти Карпат сам про це говорив.
Сховати
himars_2022, дякую