23 серпня 2024 16:05

"Слова на вітер не кидає". Легенда "Шахтаря" назвав гравця "Динамо", який заслужив на дебют у збірній України

Колишній капітан збірної України та легенда донецького Шахтаря Олександр Кучер високо оцінив гру лівого вінгера київського Динамо Владислава Кабаєва.


28-річний футболіст приєднався до столичного клубу влітку 2022-го року, однак одразу засяяти Владиславу не вдалося. У сезоні 2022/23 Кабаєв провів за Динамо в УПЛ 21 матч, в яких відзначився лише двома результативними передачами. У наступній кампанії українець почав прогресувати й вже наприкінці сезону змусив про себе говорити, забивши п’ять голів й віддавши дві гольові передачі у 25 матчах.
На початку теперішнього сезону Кабаєв демонструє дуже хороший рівень. Владислав сміливо йде в обіграш, віддає, пробиває і найголовніше, що в нього все виходить. Гольова передача на старті УПЛ та гол+пас у кваліфікації Ліги чемпіонів це доводять.


Журналіст NV Андрій Павлечко ексклюзивно поспілкувався з колишнім капітаном збірної України та легендою Шахтаря Олександром Кучером. Ексфутболіст переконаний, що виклик Кабаєва у головну команду країни не забариться.


«Це Владислав Кабаєв. Я пам’ятаю його флешінтерв'ю після гри Шахтар — Динамо, після якої „гірники“ стали чемпіонами України 2023/24. Владислав казав, що в наступному сезоні Динамо буде іншим, сильнішим. Знаєте, він це доводить на футбольному полі. Я слідкую і дивлюся багато матчів киян і вражений тим, як виглядає Кабаєв. Він слова на вітер не кидає, це видно. Можу сказати, мабуть, зі мною всі погодяться, що він зараз дуже добре грає. Треба продовжувати в тому ж дусі. Я думаю, виклик Владислава у збірну України не забариться. Сергій Ребров теж дивиться матчі Динамо і, я думаю, він запросить Кабаєва у склад головної команди країни», — сказав Кучер.