23 серпня 2024 13:57

"Барселона" подякувала Гюндогану, який пішов у "Манчестер Сіті"

Каталонська «Барселона» подякувала німецькому півзахиснику Ілкаю Гюндогану, який завершив перехід в англійський «Манчестер Сіті».

"Барселона" та "Манчестер Сіті" досягли угоди про перехід гравця першої команди Ілкая Гюндогана. Клуб публічно висловлює свою подяку Гюндогану за його відданість справі та самовідданість і бажає йому всіляких успіхів у майбутньому як в особистому, так і в професійному плані», — йдеться в опублікованому на офіційному сайті «Барселони» повідомленні.

Ілкай Гюндоган перейшов до "Барселони" з "Манчестер Сіті" влітку 2023 року, в сезоні-2023/2024 на його рахунку 51 матч за синьо-гранатових у всіх турнірах, п'ять забитих м'ячів, а також 14 результативних передач. Раніше у своїй професійній кар'єрі Ілкай, який є вихованцем Бохума, виступав за такі команди, як Нюрнберг і дортмундська Борусія. У складі збірної Німеччини півзахисник став бронзовим призером Євро-2012. За «Манчестер Сіті» Ґюндоган провів 304 матчі, в яких забив 60 голів та віддав 38 результативних передач.