23 серпня 2024 08:33
1

Вболівальники "Бетіса": "Доктор порадив гравцям "Кривбасу" більше не грати у футбол"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Іспанці розчаровані грою з "Кривбасом" і називають матч із українцями найгіршим останнім часом. Вони вважають, що команда Вернідуба не тільки не може, а й не особливо хоче грати у футбол, ніби вже змирившись наперед із поразкою. Іспанці порівнюють цю гру з контрольними матчами і пишуть про те, що навіть на літніх зборах суперники показують цікавіший футбол і грають з більшим бажанням. Вболівальники "Бетіса" залишилися незадоволеними також грою іспанського клубу, називаючи її дуже слабкою.


Mejias: Це було схоже на передсезонну гру з командою з чемпіонату Андорри: у нас був низький рівень і сумбурна гра, але нашим суперником була команда набагато нижчого рівня. Найкраще, що було у цій зустрічі – переможний результат. Тепер залишилося виграти вдома та чекати на жеребкування групового етапу.


Garrido: Я є відносно щасливою людиною сьогодні. Це одна з перших ігор сезону, нам є над чим працювати і є що покращувати, ми також потребуємо посилення складу. Але дуже важливо, що "Бетіс" вийде до наступного раунду, хай навіть нам справді попався дуже слабкий суперник.


Bebito: Мої емоції під час матчу змінювалися з поганих до жахливих. Іноді мені просто хотілося спати. Іноді рвати волосся на голові, а іноді виколоти собі очі. Мені начхати на "Кривбас", який не вміє грати у футбол, але чому "Бетіс" грав так погано?!


Sahani: Коли ти граєш проти суперника настільки низького рівня, то перемога 2:0 – це не те, що має тішити команду. "Бетіс" грав надто погано, щоб можна було похвалити гравців навіть за перемогу. "Кривбас" взагалі не грав.


Manuel: "Фантастична" новина для вболівальників "Бетіса": наш клуб обіграв не без проблем невідомого суперника з країни, де вже давно немає нормального футболу. Це не те, чим варто пишатися.


Yolando: Перемога є перемога. Гра закінчена, а я так і не запам'ятав, як називалася команда з України. Та й немає сенсу нікому про таку команду пам'ятати, бо єврокубкові турніри – це явно не їхній рівень.


Pulido: Забити лише два голи команді, яка за 90 хвилин разів 50 помилилася на своїй половині поля… Не знаю, мені не хочеться лаяти "Бетіс" після перемоги, але наша гра – це просто лайно.


Lopez: Я вже точно можу сказати, що не дивитимуся другий матч із цим українським клубом. Це було огидно. Передсезонні ігри було набагато цікавіше дивитися, ніж це.


Barras: Невже рівень українського футболу настільки низький, що такі слабкі клуби виходять у єврокубкові турніри? Якщо "Кривбас" – це третя за силою команда країни, то що там відбувається у другій половині турнірної таблиці? Там взагалі хтось вміє просто влучити ногою по м'ячу?


Salva: Жалюгідна перемога з рахунком 2:0 над командою, яка вже завтра може розвалитися і перестати існувати! Наші футболісти справді це святкували? Вони не розуміють реального рівня суперника?


Amanio: Здається, що після початку війни українці просто розучилися грати у футбол. Раніше з клубами із цієї країни завжди було важко грати. Нині мені здається, що це навіть не справжні футболісти. Наче якихось людей на вулиці набрали, щоби провести чемпіонат України.


Fabios: "Кривбас" взагалі вміє грати у футбол? Що вони робили сьогодні на полі? Мені здається, що навіть у виставкових матчах, у яких грають актори, співаки та блогери, рівень футболу вищий, ніж те, що показує "Кривбас".


Cano: Є старий анекдот, який точно підходить гравцям українського клубу. "Доктор порадив гравцям "Кривбасу" більше ніколи не грати у футбол. – Чому? Вони захворіли? - Ні, він просто побачив, як вони грають".


Espinosa: Навіть на тлі такого слабкого суперника деякі наші футболісти дуже погано грали. Це сумно. Ми обов'язково пройдемо до наступного раунду, але там уже не буде клубів із України.


Torralba: Зазвичай я не критикую суперників, але заради "Кривбасу" зроблю виняток. Хлопці, зав'язуйте з футболом, це точно не те, чим ви вмієте займатися. Краще йдіть на завод і допоможіть своїй країні в такий важкий час.


Jaime: Сумно за український футбол В останні роки всі чемпіонати розвиваються, а команди з найнезвичайніших місць Європи виграють у своїх суперників. Є чудовий приклад Ісландії, Фарерських островів, навіть Гібралтару. А українці грають все гірше та гірше. Розумію, що у них багато футболістів поїхали, але невже там не лишилося нікого, хто вміє грати у футбол?


Castellano: "Бетіс" грає настільки погано на старті сезону, що нас могло врятувати лише диво. Це диво називається "Кривбас", який грає жахливо навіть на тлі огидної гри "Бетіса". Буває ж таке!


Munoz: Якщо я не помиляюся, то це той самий тренер, який вигравав нещодавно у "Реала" у Лізі чемпіонів із якимось дивним клубом із Молдови! Невже у Молдові більше добрих гравців, ніж в Україні?!


Suero: Після цього матчу я згадав гарний жарт про "Севілью", який я застосував би до тих гравців "Кривбасу", яких я сьогодні побачив на полі. "Знаєте, чому футболісти "Кривбасу" не можуть влучити по м'ячу? Тому що він котиться!"


Hidalgo: Якби не "Шахтар", то український футбол би зник. Здається, зараз там все тримається на одній команді, яка тягне решту всіх клубів за собою, але без особливих успіхів.

Это буквально походило на предсезонную игру с командой из чемпионата Андорры... главное что клубу с президентской малой родины дали занять место повыше а то что команда -шлак так это неважно