23 серпня 2024 00:12
1

Ліга конференцій. "Легія" перемогла з допомогою голу форварда, яким начебто цікавиться "Динамо", "Партизан" знову програв у єврокубках

Фото - https://depositphotos.com/ua/


У четвер, 22 серпня, у плей-офф Ліги конференцій було зіграно перші матчі.


Ліга конференцій, плей-офф. Перші матчі

Легія – Дріта – 2:0

Голи: Крамер, 56, Гуаль, 83

Омонія – Зіра – 6:0

Голи: Хаммас, 13, Семело, 34 (з пенальті), 70, Стемпіньскі, 45+1, 54, Евандро, 60

Юргорден – Марібор – 1:0

Гол: Нгуен, 69

Копенгаген – Кілмарнок – 2:0

Голи: Дікс, 76 (з пенальті), Фальк, 90+6

Фіорентина – Академія Пушкаша – 3:3

Голи: Соттіль, 45+3, Кварта, 67, Кін, 75 – Надь, 9 (з пенальті), Сойсало, 12, Голла, 89

Партизан – Гент – 0:1

Голи: Гандельман, 16

Вісла – Серкль Брюгге – 1:6

Голи: Родадо, 84 – Мінда, 8, Сомерс, 11, Равіх, 36, Денкей, 47, Уаттара, 55, Олайгбе, 82

Протилежними результатами завершилися матчі за участю двох польських команд у плей-офф. Володар Кубка Польщі краківська Вісла все ще може стати сьомою командою в історії єврокубків, яка проб'ється до групового етапу з другого дивізіону своєї країни. Але після домашніх 1:6 із Серклем Брюгге їй буде непросто це зробити. Перед цією зустріччю бельгійське видання Sporza взяло інтерв'ю у свого співвітчизника з плоцької Вісли Ігнатія Абдельхаміда. 18-річний гравець спрогнозував перемогу краківської команди з рахунком 2:0... Але цей результат був зафіксований у матчі за участю іншої польської команди, Легії. Вона розібралася з косовською Дрітою, а другий м'яч у цій зустрічі забив іспанець Марк Гуаль, за яким полює київське Динамо.


Омонія без травмованого Романа Безуса розгромила азербайджанську Зіру (6:0). У складі гостей 58 хвилин відіграв український півзахисник Ельдар Клюєв.

А ось для іншого українського легіонера, Артема Фаворова, перший матч раунду плей-офф вийшов вельми успішним. Його команда Академія Пушкаша зуміла зіграти внічию з Фіорентиною, причому в гостях – угорці тричі розписалися у воротах Давіда Де Хеа, який проводив свій дебютний матч у складі нової команди. "Мені здалося, що господарі поля нас трохи недооцінили", – зазначив після нічиєї 3:3 наставник Академії Пушкаша Жолт Горняк.
Братушки намагаються повторити рекорд Дніпра, чого я їм і бажаю. Поїздка на болота даром не пройшла