22 серпня 2024 22:39

Тен Хаг про конкуренцію у МЮ: "Гравці часом бувають розчаровані, але їм доведеться змиритися. Протягом сезону знадобляться всі, бо виживуть найбільш підготовлені"

Ерік тен Хаг висловився про конкуренцію у складі «Манчестер Юнайтед».


«У нас є команда, і я сподіваюся, що у нас будуть дублери на кожну позицію – це також означає, що не можна вибрати всіх гравців на окремий матч, але всі вони знадобляться протягом усього сезону, тому що цього сезону виживуть найбільш готові фізично .

Нам необхідно справлятися з цим, але також дуже важливим є ставлення гравців – іноді вони будуть розчаровані, але їм доведеться змиритися.

Не можна перемагати з 11 гравцями. Перемагає команда. Трофеї будуть розіграні у травні наступного року, а доти нам потрібні усі гравці у команді та висока мотивація. Це не очікування, а вимоги – клубу та мої як тренера. Команда завжди важливіша, ніж будь-хто окремо.

Ми завжди намагатимемося створити найкращий склад із можливих. Ми маємо пару днів [на підписання], і поки ми маємо можливості, ми будемо шукати їх. Ми знаємо, що клуб має надолужувати втрачене, але це показує наші амбіції», – сказав головний тренер «Манчестер Юнайтед».